Blog

Populair (P)

29-11-2014 20:54

Verhaal van P......

 

Op de basisschool droeg ik altijd: dikke warme truien, grijze wijde broeken met gele lange laarzen. Niemand vond het mooi behalve ik dan. Elke dag werd ik gepest door een groepje meiden uit mijn klas, ze noemde zichzelf de Wij Zijn Veel Beter Dan Jullie. Die naam klinkt toch helemaal niet? Maarja zei vonden het helemaal geweldig. Ze riepen dan dngen naar me zoals: "Volgens mij heb ik een zonnebril nodig." of als ik bij ze in de buurt stond zeiden ze. "Als jij nou eens even daar gaat staan dan is ons zicht niet helemaal verpest." Iedereen moest erom lachen, behalve ik natuurlijk. Ik vlugte altijd weg in het fietsenhok, daar kwam toch niemand.

(Thuis)

Ik kwam helemaal vies thuis de WZVBDJ club had modder over me heen gegooid. Mijn moeder moest huilen want ze wist niet dat het gepest zo erg was, papa die had weer eens geen tijd voor het gezin hij was "druk" zei hij. Mijn moeder vond echt dat het pesten moet stoppen maar het was al de laatste schholweek dus het had niet zoveel zin. 

 

(In de zomervakantie)

In de laatste schoolweek riepen de WZVBDJ club wel nare dingen maar verder deden ze niets meer. Wat was dat een stomme klas!! Niemand deed iets!! Maar mijn moeder was thuisgekomen met allemaal coole kleren uit de coolste winkel van het dorp. 4 broeken 9 shirtjes en 3 paar schoenen. Verder had ze een mooie stijltang meegenomen en mooie oorbellen van het beste merk uit het dorp. Haar plan was ommij populair te maken met mijn nieuwe kleren op mijn nieuwe school.

 

(Eerste schooldag)

Iedereen vond me aardig en mooi met mijn nieuwe kleren ik was meteen populair en je had de gezichten van de WZVBDJ club eens moeten zien. Mijn nieuwe vriendin  Z..... vond mijn oude look ook goed het maakte haar niet uit hoe ik eruit zie. Wat bof ik met zon vriendin

Groeten van PGz

 

Verliefd (G)

29-11-2014 15:42

Verhaal van G....

Ik zag hem lopen, ik keek in zijn ogen en ik dacht: ''WWWWWAAAAAAUUUWWW WIE IS DAT?!''

Zal ik op hem aflopen? Maar straks ziet hij me niet staan? Of heeft hij al verkering? Ik vroeg aan mijn bff P..... hoe ik eruit zag, ik werd helemaal gek. Wat is dit wat ik voel? Ik was ineens heel erg zenuwachtig mijn knieen waren aan het trillen en ik voelde mijn hart in mijn keel bonken. Hij liep weer voorbij en hij zei: ''Hoi". En toen wist ik het zeker. IK BEN VERLIEFD. Zoiets had ik nog nooit gevoeld. Ik wil eigenlijk zijn nummer vragen maar dat durf ik niet zo goed. Zal ik aan mijn bff P..... vragen of zij hem voor me fixt? Nee dan denkt ze zeker dat ik een watje ben. Uuuuummm laat ik een briefje in zijn kluisje doen of zal ik het aan Z..... vragen? Ja Z die houd het wel geheim hoop ik. 

(Woensdag)

YESSS, eindelijk zijn nummer ik weet hem helemaal uit mijn hoofd 006-123456789 

(Donderdag)

Toen ik samen met P..... en Z...... naar de stad ging zag ik hem weer lopen, maar hij was niet alleen.

(Word vervolgd)